Docu Drama Girl gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Drama Girl gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Drama Girl gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire 'Drama Girl' laat regisseur Vincent Boy Kars een jonge vrouw, Leyla de Muynck, een aantal cruciale scènes uit haar recente verleden naspelen. Misschien, denkt Kars, kan het haar helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen. Beter begrijpenIn hoeverre kan drama, als genre, ons helpen om met onszelf in het reine te komen en de wereld beter te begrijpen? Samen met de regisseur onderzoeken Leyla en de acteurs hoe mensen een bepaald beeld van hun eigen verhaal samenstellen - en hoe dat beeld wordt herschikt als zich een trauma voordoet. Realiteit en fictieDit is de tweede film in een serie van drie waarin regisseur Vincent Boy Kars in documentairevorm onderzoekt waar realiteit eindigt en fictie begint. Met acteurs Pierre Bokma en Elsie de Brauw als haar ouders en Jonas Smulders als haar vriendje. Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video) Bekijk deze video » Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Docu Drama Girl gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de documentaire 'Drama Girl' laat regisseur Vincent Boy Kars een jonge vrouw, Leyla de Muynck, een aantal cruciale scènes uit haar recente verleden naspelen. Misschien, denkt Kars, kan het haar helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen.

Beter begrijpen
In hoeverre kan drama, als genre, ons helpen om met onszelf in het reine te komen en de wereld beter te begrijpen? Samen met de regisseur onderzoeken Leyla en de acteurs hoe mensen een bepaald beeld van hun eigen verhaal samenstellen - en hoe dat beeld wordt herschikt als zich een trauma voordoet.

Realiteit en fictie
Dit is de tweede film in een serie van drie waarin regisseur Vincent Boy Kars in documentairevorm onderzoekt waar realiteit eindigt en fictie begint. Met acteurs Pierre Bokma en Elsie de Brauw als haar ouders en Jonas Smulders als haar vriendje.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Drama Girl gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen