Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’

Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’

De strijd om het presidentschap tussen Donald Trump en Joe Biden is losgebarsten in de Verenigde Staten. Dinsdag werd het eerste televisiedebat uitgezonden, en de twee spaarden elkaar niet.

Harde taal Donald Trump en Joe Biden
De democratische Biden en de huidige president van de VS kregen het behoorlijk met elkaar aan de stok. Ze lieten elkaar vaak niet uitpraten en gebruikten duidelijke en harde taal. “Je bent de slechtste president die Amerika ooit heeft gehad, kom op”, aldus Biden.

Bekijk fragmenten van het debat tussen Donald Trump en Joe Biden in de video hieronder.

Joe Biden tegen <em>Donald Trump</em>: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’ De strijd om het presidentschap tussen Donald Trump en Joe Biden is losgebarsten in de Verenigde Staten. Dinsdag werd het eerste televisiedebat uitgezonden, en de twee spaarden elkaar niet. Bekijk ook Zien: dit zijn de nieuwe onthullingen over belastingverleden Donald Trump (video) Bekijk deze video » Harde taal Donald Trump en Joe BidenDe democratische Biden en de huidige president van de VS kregen het behoorlijk met elkaar aan de stok. Ze lieten elkaar vaak niet uitpraten en gebruikten duidelijke en harde taal. “Je bent de slechtste president die Amerika ooit heeft gehad, kom op”, aldus Biden. Bekijk fragmenten van het debat tussen Donald Trump en Joe Biden in de video hieronder. Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden Bekijk deze video » Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video »
Politiek :
Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen