Geraldine En De Vrouwen: Slachtoffers seksueel geweld laten masker vallen

Geraldine En De Vrouwen: Slachtoffers seksueel geweld laten masker vallen

In Geraldine En De Vrouwen volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Zij volgen therapie en worden een jaar lang gevolgd. “Het masker was het misbruik verbergen, niet laten zien dat dat ook bij mij hoort”, vertelt deelneemster Jorien. “Ik voel nu echt dat er een last van me afvalt nu dat er wel mag zijn.”

Bekijk de video van het AD met interviews en fragmenten van Geraldine En De Vrouwen hieronder.

Geraldine En De Vrouwen is vanaf zondag 18 oktober om 22.20 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Geraldine En De Vrouwen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Geraldine En De Vrouwen</em>: Slachtoffers seksueel geweld laten masker vallen In Geraldine En De Vrouwen volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Zij volgen therapie en worden een jaar lang gevolgd. “Het masker was het misbruik verbergen, niet laten zien dat dat ook bij mij hoort”, vertelt deelneemster Jorien. “Ik voel nu echt dat er een last van me afvalt nu dat er wel mag zijn.” Bekijk de video van het AD met interviews en fragmenten van Geraldine En De Vrouwen hieronder. Geraldine En De Vrouwen is vanaf zondag 18 oktober om 22.20 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Geraldine En De Vrouwen terugkijken bij Gids.tv. Spuiten en Slikken: verkracht meisje vertelt over haar gruwelijke ervaring (video) Bekijk deze video » Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië Bekijk deze video »
TV :
Geraldine En De Vrouwen: Slachtoffers seksueel geweld laten masker vallen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geraldine En De Vrouwen: Slachtoffers seksueel geweld laten masker vallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen