Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in Jinek: ‘Daar heb ik moeite mee’

Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in Jinek: ‘Daar heb ik moeite mee’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Maxim Hartman en Connie Witteman krijgen het behoorlijk met elkaar aan de stok in Jinek. Maxim opent de aanval op Connie als het gaat over Instagram, maar de socialite bijt behoorlijk van zich af.

Connie Witteman geeft felle sneer
“Daar heb ik ook wel een beetje moeite mee. Jij deelt best wel veel privé-dingen. Waarom doe je dat?”, begint Maxim. “Dan heb ik een oplossing voor je: ontvolgen”, aldus Connie, waarop Hartman zegt dat hij Connie niet volgt. “Ik zou dat zelf nooit doen, ik vertel niks over mijn persoonlijke leven”, vertelt Maxim, waarop Connie terugslaat: “Daarom heb jij het over containers en ik over het leven.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in <em>Jinek</em>: ‘Daar heb ik moeite mee’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Maxim Hartman en Connie Witteman krijgen het behoorlijk met elkaar aan de stok in Jinek. Maxim opent de aanval op Connie als het gaat over Instagram, maar de socialite bijt behoorlijk van zich af. Bekijk ook Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's Bekijk deze video » Connie Witteman geeft felle sneer“Daar heb ik ook wel een beetje moeite mee. Jij deelt best wel veel privé-dingen. Waarom doe je dat?”, begint Maxim. “Dan heb ik een oplossing voor je: ontvolgen”, aldus Connie, waarop Hartman zegt dat hij Connie niet volgt. “Ik zou dat zelf nooit doen, ik vertel niks over mijn persoonlijke leven”, vertelt Maxim, waarop Connie terugslaat: “Daarom heb jij het over containers en ik over het leven.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in Jinek: ‘Daar heb ik moeite mee’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in Jinek: ‘Daar heb ik moeite mee’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen