Jinek gemist? Peter R. de Vries: ‘Jos B. werkt zich steeds verder in de nesten’

Jinek gemist? Peter R. de Vries: ‘Jos B. werkt zich steeds verder in de nesten’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Verdachte Jos B. stond dinsdag weer voor de rechter in verband met de zaak Nicky Verstappen. Hij wordt verdacht van moord en het misbruiken de jongen die op 11-jarige leeftijd om het leven kwam. Peter R. de Vries vertelt bij Jinek meer over zijn bevindingen.

Het gaat er slechter uitzien voor Jos B. volgens Peter R. de Vries
De Vries ziet dat Jos zich ‘steeds verder in de nesten werkt’. “Hij beroept zich continu op zijn zwijgrecht, geeft op de meest simpele vragen geen antwoord. Daardoor gaat het er eigenlijk steeds slechter voor hem uitzien.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Peter R. de Vries: ‘Jos B. werkt zich steeds verder in de nesten’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Verdachte Jos B. stond dinsdag weer voor de rechter in verband met de zaak Nicky Verstappen. Hij wordt verdacht van moord en het misbruiken de jongen die op 11-jarige leeftijd om het leven kwam. Peter R. de Vries vertelt bij Jinek meer over zijn bevindingen. Bekijk ook Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B. Bekijk deze video » Het gaat er slechter uitzien voor Jos B. volgens Peter R. de VriesDe Vries ziet dat Jos zich ‘steeds verder in de nesten werkt’. “Hij beroept zich continu op zijn zwijgrecht, geeft op de meest simpele vragen geen antwoord. Daardoor gaat het er eigenlijk steeds slechter voor hem uitzien.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Peter R. de Vries: ‘Jos B. werkt zich steeds verder in de nesten’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Peter R. de Vries: ‘Jos B. werkt zich steeds verder in de nesten’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen