Peter R. de Vries bij Jinek over zaak Jos B: ‘Vertrouwen in duidelijke uitspraak’

Peter R. de Vries bij Jinek over zaak Jos B: ‘Vertrouwen in duidelijke uitspraak’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Peter R. de Vries praat bij Jinek over de zaak rond Jos B. Hij wordt verdacht van het vermoorden en misbruiken van de 11-jarige Nicky Verstappen. Er wordt gesproken van een ingewikkelde zaak, maar zo ziet de misdaadverslaggever dit niet. “Als ik alles bij elkaar optel, dan heb ik er eigenlijk wel vrij veel vertrouwen in dat de rechter tot een duidelijke uitspraak komt.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Peter R. de Vries bij <em>Jinek</em> over zaak Jos B: ‘Vertrouwen in duidelijke uitspraak’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan Bekijk deze video » Peter R. de Vries praat bij Jinek over de zaak rond Jos B. Hij wordt verdacht van het vermoorden en misbruiken van de 11-jarige Nicky Verstappen. Er wordt gesproken van een ingewikkelde zaak, maar zo ziet de misdaadverslaggever dit niet. “Als ik alles bij elkaar optel, dan heb ik er eigenlijk wel vrij veel vertrouwen in dat de rechter tot een duidelijke uitspraak komt.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter R. de Vries bij Jinek over zaak Jos B: ‘Vertrouwen in duidelijke uitspraak’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries bij Jinek over zaak Jos B: ‘Vertrouwen in duidelijke uitspraak’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen