Jinek gemist? Erik Mouthaan bespreekt harde strijd Donald Trump en Joe Biden

Jinek gemist? Erik Mouthaan bespreekt harde strijd Donald Trump en Joe Biden

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Donald Trump en Joe Biden voerden dinsdag voor het eerst een debat op televisie. Amerika-correspondent Erik Mouthaan bespreekt de harde strijd tussen de huidige president van de Verenigde Staten en zijn democratische concurrent.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Erik Mouthaan bespreekt harde strijd Donald Trump en Joe Biden Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Donald Trump en Joe Biden voerden dinsdag voor het eerst een debat op televisie. Amerika-correspondent Erik Mouthaan bespreekt de harde strijd tussen de huidige president van de Verenigde Staten en zijn democratische concurrent. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Erik Mouthaan bespreekt harde strijd Donald Trump en Joe Biden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Erik Mouthaan bespreekt harde strijd Donald Trump en Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen