Jinek gemist? Margot van Schayk schreef boek over vier keer diagnose kanker

Jinek gemist? Margot van Schayk schreef boek over vier keer diagnose kanker

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Margot van Schayk kreeg toen ze 12 jaar was voor de eerste keer de diagnose kanker. In haar latere leven keerde deze ziekte nog drie keer terug. Van Schayk heeft hierover een boek geschreven met de titel Ik val niet, ik dans, ze vertelt hier meer over aan tafel bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Margot van Schayk schreef boek over vier keer diagnose kanker Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Margot van Schayk kreeg toen ze 12 jaar was voor de eerste keer de diagnose kanker. In haar latere leven keerde deze ziekte nog drie keer terug. Van Schayk heeft hierover een boek geschreven met de titel Ik val niet, ik dans, ze vertelt hier meer over aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Margot van Schayk schreef boek over vier keer diagnose kanker

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Margot van Schayk schreef boek over vier keer diagnose kanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen