Margot van Schayk bij Jinek open over kanker: ‘Wil niet herinnerd worden als boze moeder’

Margot van Schayk bij Jinek open over kanker: ‘Wil niet herinnerd worden als boze moeder’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Margot van Schayk is bij Jinek om meer te vertellen over het boek Ik Val Niet, Ik Dans, dat ze schreef nadat ze vier keer de diagnose kanker heeft gekregen. Ondanks alles wat ze meemaakt, is ze niet bitter geworden. “Ik wil niet herinnerd worden als boze moeder.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Margot van Schayk bij <em>Jinek</em> open over kanker: ‘Wil niet herinnerd worden als boze moeder’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Margot van Schayk is bij Jinek om meer te vertellen over het boek Ik Val Niet, Ik Dans, dat ze schreef nadat ze vier keer de diagnose kanker heeft gekregen. Ondanks alles wat ze meemaakt, is ze niet bitter geworden. “Ik wil niet herinnerd worden als boze moeder.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Margot van Schayk bij Jinek open over kanker: ‘Wil niet herinnerd worden als boze moeder’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Margot van Schayk bij Jinek open over kanker: ‘Wil niet herinnerd worden als boze moeder’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen