Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video)

Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video)

De musical Soldaat Van Oranje staat sinds kort weer op de planken, maar de voorstelling is voorlopig stilgelegd. De helft van de cast is namelijk besmet met het coronavirus. Begin deze maand was de musical weer begonnen na een stop van een halfjaar in verband met de coronacrisis, maar nu gaan de voorstellingen in ieder geval tot 4 oktober niet door.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over Soldaat Van Oranje hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Musical <em>Soldaat Van Oranje</em> stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video) De musical Soldaat Van Oranje staat sinds kort weer op de planken, maar de voorstelling is voorlopig stilgelegd. De helft van de cast is namelijk besmet met het coronavirus. Begin deze maand was de musical weer begonnen na een stop van een halfjaar in verband met de coronacrisis, maar nu gaan de voorstellingen in ieder geval tot 4 oktober niet door. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over Soldaat Van Oranje hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Musical Sing-a-Long gemist? Soldaat van Oranje speelt Morgen is vandaag (video) Bekijk deze video » Soldaat van Oranje weer op de planken: "Niet zingen binnen 1,5 meter" (video) Bekijk deze video »
TV :
Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen