Bas Smit in Op1 over zijn schildpadden: "Was echt happening bij ons thuis" (video)

Bas Smit in Op1 over zijn schildpadden: "Was echt happening bij ons thuis" (video)

Dinsdagavond was Bas Smit, ook wel bekend als de man van Nicolette van Dam, te gast in Op1 om te praten over de eieren van zijn landschildpadden. Hij creëerde daar een enorme heisa omheen om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. "Het was echt een happening bij ons", vertelt hij over het moment dat zijn gezin de eieren ontwaardde.

'Influencer'
Smit zag, handig als hij is, wel handel in de eieren en richtte een Instagrampagina op voor de nog ongeboren schildpad, die vernoemd werd naar bioloog Freek Vonk: "Die had na een dag al 60.000 volgers, dat is echt veel, dan ben je een influencer."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Bas Smit in <em>Op1</em> over zijn schildpadden: &quot;Was echt happening bij ons thuis&quot; (video) Dinsdagavond was Bas Smit, ook wel bekend als de man van Nicolette van Dam, te gast in Op1 om te praten over de eieren van zijn landschildpadden. Hij creëerde daar een enorme heisa omheen om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. "Het was echt een happening bij ons", vertelt hij over het moment dat zijn gezin de eieren ontwaardde. 'Influencer'Smit zag, handig als hij is, wel handel in de eieren en richtte een Instagrampagina op voor de nog ongeboren schildpad, die vernoemd werd naar bioloog Freek Vonk: "Die had na een dag al 60.000 volgers, dat is echt veel, dan ben je een influencer." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bas Smit in Op1 over zijn schildpadden: "Was echt happening bij ons thuis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen