Canadese verpleegsters vernederen stervende vrouw: bekijk de schokkende beelden

Canadese verpleegsters vernederen stervende vrouw: bekijk de schokkende beelden

In Canada is geschokt gereageerd op een video die is uitgelekt van verpleegsters die flink over de schreef gaan. Een 37-jarige vrouw was stervende, maar twee dames die in het ziekenhuis werkten maakten haar belachelijk.

Discussie over discriminatie laait op in Canada
De 37-jarige Joyce Echaquan, die in het ziekenhuis lag begon te filmen toen ze veel pijn had en kermde van de pijn. Ze zei medicatie te hebben gekregen waarvoor ze allergisch was. De verpleegsters lachen haar uit en doen haar na, ze vernederen haar en zeggen dat ze dom is. Inmiddels is het bericht naar buiten gebracht dat de patiënte, moeder van zeven kinderen, is overleden. Ze is van de First Nations-afkomst, waardoor de discussie over discriminatie in relatie tot dit verhaal flink oplaait. Er is een onderzoek gestart, een van de verpleegsters is inmiddels ontslagen.

Bekijk de schokkende beelden van de stervende Canadese patiënte in de video van het AD hieronder.

Canadese verpleegsters vernederen stervende vrouw: bekijk de <em>schokkende beelden</em> In Canada is geschokt gereageerd op een video die is uitgelekt van verpleegsters die flink over de schreef gaan. Een 37-jarige vrouw was stervende, maar twee dames die in het ziekenhuis werkten maakten haar belachelijk. Discussie over discriminatie laait op in CanadaDe 37-jarige Joyce Echaquan, die in het ziekenhuis lag begon te filmen toen ze veel pijn had en kermde van de pijn. Ze zei medicatie te hebben gekregen waarvoor ze allergisch was. De verpleegsters lachen haar uit en doen haar na, ze vernederen haar en zeggen dat ze dom is. Inmiddels is het bericht naar buiten gebracht dat de patiënte, moeder van zeven kinderen, is overleden. Ze is van de First Nations-afkomst, waardoor de discussie over discriminatie in relatie tot dit verhaal flink oplaait. Er is een onderzoek gestart, een van de verpleegsters is inmiddels ontslagen. Bekijk de schokkende beelden van de stervende Canadese patiënte in de video van het AD hieronder. Zien: kind in Indonesië meegesleurd door vlieger en valt hard uit de lucht Bekijk deze video » Schokkende beelden A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd Bekijk deze video »
Buitenland :
Canadese verpleegsters vernederen stervende vrouw: bekijk de schokkende beelden
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen