Bureau 040: Man dreigt op politie te schieten en wordt gezien met vuurwapen

Bureau 040: Man dreigt op politie te schieten en wordt gezien met vuurwapen

In Bureau 040 gaat Ewout Genemans op pad met de politie als een man heeft gedreigd om op de politie te schieten. Dit dreigement wordt pas echt serieus als deze verdachte wordt gesignaleerd met een vuurwapen.

Bekijk het fragment van Bureau 040 hieronder.

Bureau 040 is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Bureau 040 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bureau 040</em>: Man dreigt op politie te schieten en wordt gezien met vuurwapen In Bureau 040 gaat Ewout Genemans op pad met de politie als een man heeft gedreigd om op de politie te schieten. Dit dreigement wordt pas echt serieus als deze verdachte wordt gesignaleerd met een vuurwapen. Bekijk het fragment van Bureau 040 hieronder. Bureau 040 is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Bureau 040 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden Bureau 040: Politie schiet man met een groot mes neer Bekijk deze video » Bureau 040: Vrouw deelt persoonlijk verhaal over haar drugsverslaving Bekijk deze video »
TV :
Bureau 040: Man dreigt op politie te schieten en wordt gezien met vuurwapen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bureau 040: Man dreigt op politie te schieten en wordt gezien met vuurwapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen