Laatste aflevering Van Onschatbare Waarde van dit seizoen: bekijk een voorproefje

Laatste aflevering Van Onschatbare Waarde van dit seizoen: bekijk een voorproefje

Vanavond is alweer de laatste aflevering te zien van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde. En uit een voorproefje blijkt dat er weer keiharde onderhandelingen worden gevoerd over onder meer een wijnglas.

Bekijk de beelden van de laatste aflevering van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde hieronder.

De laatste aflevering van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde is woensdag 30 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van Onschatbare Waarde terugkijken bij Gids.tv.

Laatste aflevering <em>Van Onschatbare Waarde</em> van dit seizoen: bekijk een voorproefje Vanavond is alweer de laatste aflevering te zien van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde. En uit een voorproefje blijkt dat er weer keiharde onderhandelingen worden gevoerd over onder meer een wijnglas. Bekijk de beelden van de laatste aflevering van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde hieronder. De laatste aflevering van dit seizoen van Van Onschatbare Waarde is woensdag 30 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van Onschatbare Waarde terugkijken bij Gids.tv. Van Onschatbare Waarde: bekijk nieuwe beelden met klokje, mes en gouden ring Bekijk deze video » Woendag in Van Onschatbare Waarde: "2000 is toch wel erg weinig" (video) Bekijk deze video »
TV :
Laatste aflevering Van Onschatbare Waarde van dit seizoen: bekijk een voorproefje

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Van Onschatbare Waarde van dit seizoen: bekijk een voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen