Video: harde knal in Parijs, tennissers Roland Garros opgeschrikt

Video: harde knal in Parijs, tennissers Roland Garros opgeschrikt

Een zeer harde knal heeft woensdag in Parijs voor de nodige onrust gezorgd. Velen vreesden voor een explosie maar het bleek om een gevechtsvliegtuig te gaan, die door de geluidsbarrière ging. Ook op het tennistoernooi Roland Garros was de knal te horen, zoals te zien is op onderstaande beelden van Eurosport, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op Twitter plaatste.

Video: harde knal in Parijs, tennissers <em>Roland Garros</em> opgeschrikt Een zeer harde knal heeft woensdag in Parijs voor de nodige onrust gezorgd. Velen vreesden voor een explosie maar het bleek om een gevechtsvliegtuig te gaan, die door de geluidsbarrière ging. Ook op het tennistoernooi Roland Garros was de knal te horen, zoals te zien is op onderstaande beelden van Eurosport, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op Twitter plaatste. Bekijk ook Video: Kiki Bertens begint slecht aan tweede ronde-partij Roland Garros tegen Errani Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: harde knal in Parijs, tennissers Roland Garros opgeschrikt

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: harde knal in Parijs, tennissers Roland Garros opgeschrikt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen