Video coronadebat: Dijkhoff (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes

Video coronadebat: Dijkhoff (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes

Waar velen voor vreesden gaat wellicht nu dan toch echt gebeuren: een landelijke mondkapjesplicht in publieke ruimtes. De afgelopen maanden wilden de overheid en de RIVM er weinig van weten maar de coalitiepartijen lijken nu toch om. Klaas Dijkhoff: "De cijfers lopen nu op, laten we het maar gaan doen."

Binnenruimten
Hij vervolgt: "Laten we mondkapjes gaan dragen in de binnenruimten, als je naar je plek loopt, voordat je gaat zitten." Bekijk het fragment van het AD uit het coronadebat hieronder.

Video coronadebat: <em>Dijkhoff</em> (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes Waar velen voor vreesden gaat wellicht nu dan toch echt gebeuren: een landelijke mondkapjesplicht in publieke ruimtes. De afgelopen maanden wilden de overheid en de RIVM er weinig van weten maar de coalitiepartijen lijken nu toch om. Klaas Dijkhoff: "De cijfers lopen nu op, laten we het maar gaan doen." BinnenruimtenHij vervolgt: "Laten we mondkapjes gaan dragen in de binnenruimten, als je naar je plek loopt, voordat je gaat zitten." Bekijk het fragment van het AD uit het coronadebat hieronder. Bekijk ook Geert Wilders in coronadebat: "Mondkapjesverplichting gaat veel te ver" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video coronadebat: Dijkhoff (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video coronadebat: Dijkhoff (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen