Lang leve de liefde: Renate begint haar date Ron meteen te besnuffelen

Lang leve de liefde: Renate begint haar date Ron meteen te besnuffelen

Opmerkelijke taferelen in Lang leve de liefde. De Rotterdamse Renate begint haar date Ron, een rasechte Amsterdammer, meteen te besnuffelen. Ron vertelt namelijk dat hij de stad van Renate zo veel mogelijk probeert te vermijden, maar voor een lekker luchtje dat in Amsterdam op is rijdt hij met alle plezier naar Rotterdam. Wat vindt Renate ervan?

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Renate begint haar date Ron meteen te besnuffelen Opmerkelijke taferelen in Lang leve de liefde. De Rotterdamse Renate begint haar date Ron, een rasechte Amsterdammer, meteen te besnuffelen. Ron vertelt namelijk dat hij de stad van Renate zo veel mogelijk probeert te vermijden, maar voor een lekker luchtje dat in Amsterdam op is rijdt hij met alle plezier naar Rotterdam. Wat vindt Renate ervan? Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Ingrid probeert Ruud te imponeren met haar gedichten (video) Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: Renate begint haar date Ron meteen te besnuffelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen