Geert Wilders in coronadebat: "Mondkapjesverplichting gaat veel te ver" (video)

Geert Wilders in coronadebat: "Mondkapjesverplichting gaat veel te ver" (video)

Geert Wilders omschijft het kabinetsbeleid rondom het coronavirus woensdag maar weer eens als een chaos, zo is te zien tijdens het coronadebat. Hij somt op: "Er is onenigheid tussen het kabinet en het OMT, het testbeleid is een puinhoop en de vreselijke corona-app lijkt zo lek als een mandje als het gaat om de privacy."

Mondkapjesplicht?
Ook de eventuele mondkapjesplicht komt aan de orde: "Ik vind het veel te ver gaan om een verplichting in te stellen, dat de overheid bepaalt dat je een mondkapje moet dragen. Ben ik niet voor." De PVV-voorman vervolgt: "Ik ben er niet op tegen dat de overheid een advies geeft, zolang dat maar bij een advies blijft." Bekijk de hele aanval van Wilders op het huidige coronabeleid hieronder.

Geert Wilders in <em>coronadebat</em>: &quot;Mondkapjesverplichting gaat veel te ver&quot; (video) Geert Wilders omschijft het kabinetsbeleid rondom het coronavirus woensdag maar weer eens als een chaos, zo is te zien tijdens het coronadebat. Hij somt op: "Er is onenigheid tussen het kabinet en het OMT, het testbeleid is een puinhoop en de vreselijke corona-app lijkt zo lek als een mandje als het gaat om de privacy." Mondkapjesplicht?Ook de eventuele mondkapjesplicht komt aan de orde: "Ik vind het veel te ver gaan om een verplichting in te stellen, dat de overheid bepaalt dat je een mondkapje moet dragen. Ben ik niet voor." De PVV-voorman vervolgt: "Ik ben er niet op tegen dat de overheid een advies geeft, zolang dat maar bij een advies blijft." Bekijk de hele aanval van Wilders op het huidige coronabeleid hieronder. Bekijk ook Video coronadebat: Dijkhoff (VVD) voor mondkapjesplicht in publieke ruimtes Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders in coronadebat: "Mondkapjesverplichting gaat veel te ver" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders in coronadebat: "Mondkapjesverplichting gaat veel te ver" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen