Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen

Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen

Kiki Bertens heeft in de tweede ronde van Roland Garros haar tegenstander Sara Errani met veel pijn en moeite verslagen. In een knotsgekke wedstrijd, met een zinderende apotheose, was Bertens te sterk. Na afloop kon ze haar tranen niet bedwingen.

UPDATE: Kiki Bertens in rolstoel afgevoerd na slopende partij tegen Sara Errani.

Zien: <em>Kiki Bertens</em> worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen Kiki Bertens heeft in de tweede ronde van Roland Garros haar tegenstander Sara Errani met veel pijn en moeite verslagen. In een knotsgekke wedstrijd, met een zinderende apotheose, was Bertens te sterk. Na afloop kon ze haar tranen niet bedwingen. UPDATE: Kiki Bertens in rolstoel afgevoerd na slopende partij tegen Sara Errani. FoutenfestivalDe wedstrijd was nog het beste te omschrijven als een foutenfestival, van beide kanten. Toch bleef de strijd tot het laatste moment spannend: de eerste set ging met 6-7 naar Bertens, en de tweede werd met 6-3 gewonnen door Errani. Het kwam dus aan op de laatste set, en die ging onwaarschijnlijk gelijkop. Uiteindelijk trok Bertens 'm met 7-9 naar zich toe. Bekijk het winnende punt van Kiki Bertens hierboven. Bekijk ook Video: Kiki Bertens begint slecht aan tweede ronde-partij Roland Garros tegen Errani Bekijk deze video » Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van Errani op Roland Garros Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen

Foutenfestival
De wedstrijd was nog het beste te omschrijven als een foutenfestival, van beide kanten. Toch bleef de strijd tot het laatste moment spannend: de eerste set ging met 6-7 naar Bertens, en de tweede werd met 6-3 gewonnen door Errani. Het kwam dus aan op de laatste set, en die ging onwaarschijnlijk gelijkop. Uiteindelijk trok Bertens 'm met 7-9 naar zich toe.

Bekijk het winnende punt van Kiki Bertens hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen