Bekijk hoe cafetaria in Arnhem in het holst van de nacht in brand wordt gestoken

Bekijk hoe cafetaria in Arnhem in het holst van de nacht in brand wordt gestoken

Heftige beelden uit Arnhem. Bewakingscamera's legden daar vast hoe onbekende vandalen in de nacht van 29 op 30 september een cafetaria in winkelcentrum Elderhof in brand staken. De brandweer was snel ter plaatse, maar de snackbar en ook naastgelegen panden liepen serieuze schade op.

Bekijk de beelden van de brand in Arnhem hieronder.

Bekijk hoe <em>cafetaria</em> in Arnhem in het holst van de nacht in brand wordt gestoken Heftige beelden uit Arnhem. Bewakingscamera's legden daar vast hoe onbekende vandalen in de nacht van 29 op 30 september een cafetaria in winkelcentrum Elderhof in brand staken. De brandweer was snel ter plaatse, maar de snackbar en ook naastgelegen panden liepen serieuze schade op. Bekijk de beelden van de brand in Arnhem hieronder. Bekijk ook Enorme uitslaande brand bij lampenbedrijf in Waalwijk: bekijk de beelden Bekijk deze video » Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hoe cafetaria in Arnhem in het holst van de nacht in brand wordt gestokenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hoe cafetaria in Arnhem in het holst van de nacht in brand wordt gestoken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen