Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video)

Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video)

Het eerste debat tussen de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn Republikeinse tegenhanger, president Donald Trump, is uitgelopen op een fiasco. De twee bestookten elkaar over en weer met beledigingen; op een gegeven moment zijn Biden zelfs dat Trump zijn muil eens moest houden.

<em>Joe Biden</em> tegen Donald Trump in debat: &quot;Hou je muil eens&quot; (video) Het eerste debat tussen de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn Republikeinse tegenhanger, president Donald Trump, is uitgelopen op een fiasco. De twee bestookten elkaar over en weer met beledigingen; op een gegeven moment zijn Biden zelfs dat Trump zijn muil eens moest houden. ModdergevechtBiden was zichtbaar helemaal klaar met de constante interrupties van Trump op de momenten dat hij wilde uitweiden over zijn plannen of rustig antwoord wilde geven op de vragen van de gespreksleider. Hier maakte Biden zich zelf overigens ook schuldig aan, en dus bestempelden de Amerikaanse media het debat als een "moddergevecht". Grote kans dat dit debat als één van de slechtste presidentiële debatten aller tijden de geschiedenis in zal gaan. Bekijk de video met alle beledigingen uit het debat tussen Joe Bidden en Donald Trump hierboven. Bekijk ook Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’ Bekijk deze video » Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video »
Buitenland :
Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video)

Moddergevecht
Biden was zichtbaar helemaal klaar met de constante interrupties van Trump op de momenten dat hij wilde uitweiden over zijn plannen of rustig antwoord wilde geven op de vragen van de gespreksleider. Hier maakte Biden zich zelf overigens ook schuldig aan, en dus bestempelden de Amerikaanse media het debat als een "moddergevecht". Grote kans dat dit debat als één van de slechtste presidentiële debatten aller tijden de geschiedenis in zal gaan.

Bekijk de video met alle beledigingen uit het debat tussen Joe Bidden en Donald Trump hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen