Terugblik op Joe Biden vs. Donald Trump: "Het was geen goed debat" (video)

Terugblik op Joe Biden vs. Donald Trump: "Het was geen goed debat" (video)

NOS-correspondenten Arjen van der Horst en Marieke de Vries reageerden vandaag in een uitgebreide nabeschouwing op het debat tussen Joe Biden en Donald Trump, de presidentskandidaten in de Verenigde Staten. Over één ding waren ze het eens: "Het was geen goed debat." Er werd over en weer met modder gegooid en beledigd, maar zijn er ook nog nuttige dingen uit het debat te halen?

Bekijk de nabeschouwing van het debat Joe Biden vs. Donald Trump hieronder.

Terugblik op <em>Joe Biden vs. Donald Trump</em>: &quot;Het was geen goed debat&quot; (video) NOS-correspondenten Arjen van der Horst en Marieke de Vries reageerden vandaag in een uitgebreide nabeschouwing op het debat tussen Joe Biden en Donald Trump, de presidentskandidaten in de Verenigde Staten. Over één ding waren ze het eens: "Het was geen goed debat." Er werd over en weer met modder gegooid en beledigd, maar zijn er ook nog nuttige dingen uit het debat te halen? Bekijk de nabeschouwing van het debat Joe Biden vs. Donald Trump hieronder. Bekijk ook Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’ Bekijk deze video » Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugblik op Joe Biden vs. Donald Trump: "Het was geen goed debat" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op Joe Biden vs. Donald Trump: "Het was geen goed debat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen