Zien: Mark Rutte wil terug naar "normale normaal" om Corrie van Brenk te zoenen

Zien: Mark Rutte wil terug naar "normale normaal" om Corrie van Brenk te zoenen

Premier Mark Rutte wordt vandaag (30 september) opnieuw stevig aan de tand gevoeld over het coronabeleid van het kabinet, en daarin gaf hij toe ook zelf graag terug te willen naar het "normale normaal" - al was het maar om Corrie van Brenk (50Plus) een zoen te geven.

Zien: <em>Mark Rutte</em> wil terug naar &quot;normale normaal&quot; om Corrie van Brenk te zoenen Premier Mark Rutte wordt vandaag (30 september) opnieuw stevig aan de tand gevoeld over het coronabeleid van het kabinet, en daarin gaf hij toe ook zelf graag terug te willen naar het "normale normaal" - al was het maar om Corrie van Brenk (50Plus) een zoen te geven. MondkapjesplichtHet grootste deel van het debat stond vandaag in het teken van een eventuele mondkapjesplicht in heel Nederland, om alle verwarring rond de "adviezen" van het kabinet weg te nemen bij de bevolking. Want waar moet je nu wel, en waar niet een kapje voor? Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video) Bekijk deze video » Video: Eloise van Oranje ontvlucht Amsterdam vanwege corona Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Mark Rutte wil terug naar "normale normaal" om Corrie van Brenk te zoenen

Mondkapjesplicht
Het grootste deel van het debat stond vandaag in het teken van een eventuele mondkapjesplicht in heel Nederland, om alle verwarring rond de "adviezen" van het kabinet weg te nemen bij de bevolking. Want waar moet je nu wel, en waar niet een kapje voor?

Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte wil terug naar "normale normaal" om Corrie van Brenk te zoenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen