Zien: Famke Louise op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel?

Zien: Famke Louise op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel?

Een week na de enorme rel rond de actie #ikdoenietmeermee en hun gesprek bij Jinek, is Famke Louise op werkbezoek gegaan bij Diederik Gommers in het Erasmus MC. Laat Famke zich tijdens dit 'werkbezoek' door hem educaten over het coronavirus?

Ongemakkelijk
De beelden die Famke Louise op Instagram deelt zijn op z'n minst ongemakkelijk te noemen. Ze lijkt vooral te denken aan haar volgers, want op de foto poseert ze in haar trainingspak - naast een minzaam glimlachende Gommers. Alsof dat voor Gommers nog niet pijnlijk genoeg was, gooit de filmer er in de post ernaast ook nog een filter overheen... Neemt Famke Louise het allemaal wel serieus?

Bekijk de beelden van het 'werkbezoek' van Famke Louise aan Diederik Gommers hieronder.

Zien: <em>Famke Louise</em> op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel? Een week na de enorme rel rond de actie #ikdoenietmeermee en hun gesprek bij Jinek, is Famke Louise op werkbezoek gegaan bij Diederik Gommers in het Erasmus MC. Laat Famke zich tijdens dit 'werkbezoek' door hem educaten over het coronavirus? OngemakkelijkDe beelden die Famke Louise op Instagram deelt zijn op z'n minst ongemakkelijk te noemen. Ze lijkt vooral te denken aan haar volgers, want op de foto poseert ze in haar trainingspak - naast een minzaam glimlachende Gommers. Alsof dat voor Gommers nog niet pijnlijk genoeg was, gooit de filmer er in de post ernaast ook nog een filter overheen... Neemt Famke Louise het allemaal wel serieus? Bekijk de beelden van het 'werkbezoek' van Famke Louise aan Diederik Gommers hieronder. Bekijk ook Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) Bekijk deze video » Zien: Famke Louise moet op het matje komen bij Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Famke Louise op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Famke Louise op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen