Samenvatting Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald (Roland Garros 2020)

Samenvatting Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald (Roland Garros 2020)

Samenvatting <em>Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald</em> (Roland Garros 2020) Rafael Nadal is momenteel op jacht naar de evenaring van het Grand Slam-record van Roger Federer (twintig titels), en zijn dertiende winst op Roland Garros. In de tweede ronde nam de Spanjaard het op tegen Mackenzie Mcdonald, en dat werd een makkie voor de koning van het gravel: 6-1, 6-0, 6-3. Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald hierboven. Bekijk ook Samenvatting Rafael Nadal - Egor Gerasimov (Roland Garros 2020) Bekijk deze video » Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald (Roland Garros 2020)

Rafael Nadal is momenteel op jacht naar de evenaring van het Grand Slam-record van Roger Federer (twintig titels), en zijn dertiende winst op Roland Garros. In de tweede ronde nam de Spanjaard het op tegen Mackenzie Mcdonald, en dat werd een makkie voor de koning van het gravel: 6-1, 6-0, 6-3.

Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Rafael Nadal - Mackenzie Mcdonald (Roland Garros 2020) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen