Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen

Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen

Anna van der Breggen heeft vandaag (30 september) opnieuw haar absolute topvorm geëtaleerd. Enkele dagen na de winst op het WK wielrennen won de Zwolse voor het zesde jaar op rij de Waalse Pijl.

Samenvatting <em>Waalse Pijl</em> voor vrouwen met winst Anna van der Breggen Anna van der Breggen heeft vandaag (30 september) opnieuw haar absolute topvorm geëtaleerd. Enkele dagen na de winst op het WK wielrennen won de Zwolse voor het zesde jaar op rij de Waalse Pijl. Nederlandse heerschappijDe winst van Van der Breggen onderstreept de Nederlandse heerschappij in het vrouwenwielrennen nog maar eens, iets dat afgelopen weekend ook al duidelijk werd tijdens het WK. Bij de Waalse Pijl eindigden er opnieuw drie Nederlandse dames in de top tien: Marianne Vos werd negende en Demi Vollering pakte het brons. Bekijk de samenvatting van de Waalse Pijl voor vrouwen hierboven. Bekijk ook Bekijk de wonderschone beelden van Anna van der Breggen tijdens WK Wielrennen Bekijk deze video » Video: Anna van der Breggen wint Waalse Pijl Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen

Nederlandse heerschappij
De winst van Van der Breggen onderstreept de Nederlandse heerschappij in het vrouwenwielrennen nog maar eens, iets dat afgelopen weekend ook al duidelijk werd tijdens het WK. Bij de Waalse Pijl eindigden er opnieuw drie Nederlandse dames in de top tien: Marianne Vos werd negende en Demi Vollering pakte het brons.

Bekijk de samenvatting van de Waalse Pijl voor vrouwen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen