Kiki Bertens haalt uit naar Sara Errani: "Ze moet niet lopen zeiken" (video)

Kiki Bertens haalt uit naar Sara Errani: "Ze moet niet lopen zeiken" (video)

Kiki Bertens leverde vandaag een titanenstrijd tegen de Italiaanse Sara Errani, die ze uiteindelijk met 2-1 in sets won. Na de wedstrijd moest Bertens flink bijkomen, maar in de persconferentie was ze al weer vlijmscherp - vooral tegen Errani: "Ze moet niet op mij lopen zeiken."

<em>Kiki Bertens</em> haalt uit naar Sara Errani: &quot;Ze moet niet lopen zeiken&quot; (video) Kiki Bertens leverde vandaag een titanenstrijd tegen de Italiaanse Sara Errani, die ze uiteindelijk met 2-1 in sets won. Na de wedstrijd moest Bertens flink bijkomen, maar in de persconferentie was ze al weer vlijmscherp - vooral tegen Errani: "Ze moet niet op mij lopen zeiken." RolstoelBertens en Errani stonden ruim drie uur op de baan. Dat gaat niemand in de koude kleren zitten, zelfs een topsporter als Bertens niet; ze moest zelfs in een rolstoel van het veld, omdat haar lichaam zo verkrampt was. Errani ging razend en tierend van het veld en had geen groet meer over voor Bertens. In de persconferentie vertelde Errani dat ze vond dat Bertens een toneelstukje had opgevoerd. De Nederlandse was hier niet van gediend. Bekijk de beelden van Kiki Bertens hierboven. Bekijk ook Zien: Kiki Bertens worstelt zich langs Sara Errani en is in tranen Bekijk deze video » Zien: Sara Errani heeft last van wind bij service tegen Kiki Bertens (Roland Garros) Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens haalt uit naar Sara Errani: "Ze moet niet lopen zeiken" (video)

Rolstoel
Bertens en Errani stonden ruim drie uur op de baan. Dat gaat niemand in de koude kleren zitten, zelfs een topsporter als Bertens niet; ze moest zelfs in een rolstoel van het veld, omdat haar lichaam zo verkrampt was. Errani ging razend en tierend van het veld en had geen groet meer over voor Bertens. In de persconferentie vertelde Errani dat ze vond dat Bertens een toneelstukje had opgevoerd. De Nederlandse was hier niet van gediend.

Bekijk de beelden van Kiki Bertens hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens haalt uit naar Sara Errani: "Ze moet niet lopen zeiken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen