RTL Boulevard: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval

RTL Boulevard: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval

Gordon lijkt van de ene nachtmerrie in de andere te vallen. Een aantal uur nadat hij te horen kreeg besmet te zijn met het coronavirus, werd hij afgelopen weekend overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid. Tijdens en na de overval hebben zich verschrikkelijke taferelen afgespeeld; zo rende Gordon naakt en in paniek de straat op nadat de overvallers waren vertrokken.

<em>RTL Boulevard</em>: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval Gordon lijkt van de ene nachtmerrie in de andere te vallen. Een aantal uur nadat hij te horen kreeg besmet te zijn met het coronavirus, werd hij afgelopen weekend overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid. Tijdens en na de overval hebben zich verschrikkelijke taferelen afgespeeld; zo rende Gordon naakt en in paniek de straat op nadat de overvallers waren vertrokken. TherapieGoede vriend John van den Heuvel is te gast in RTL Boulevard om te vertellen hoe het met de rasentertainer gaat. Niet goed, zo blijkt; de overval is de zoveelste tegenslag in korte tijd en daarom heeft Gordon besloten in therapie te gaan. Hij voelt zich wanhopiger dan ooit: "Als iemand op straat smeekt om de politie te bellen en dat auto's en fietsers gewoon doorrijden. Ik geloof dat dat mij het meeste heeft gebroken." Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Gordon hierboven. Bekijk ook ZIEN: Gordon positief getest op coronavirus en gaat in quarantaine (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel onthult: "Gordon is er mentaal niet best aan toe" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval

Therapie
Goede vriend John van den Heuvel is te gast in RTL Boulevard om te vertellen hoe het met de rasentertainer gaat. Niet goed, zo blijkt; de overval is de zoveelste tegenslag in korte tijd en daarom heeft Gordon besloten in therapie te gaan. Hij voelt zich wanhopiger dan ooit: "Als iemand op straat smeekt om de politie te bellen en dat auto's en fietsers gewoon doorrijden. Ik geloof dat dat mij het meeste heeft gebroken."

Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Gordon hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen