Mark Rutte spreekt volk toe over mondkapjesplicht: "Ik ben live op TV nu!"

Mark Rutte spreekt volk toe over mondkapjesplicht: "Ik ben live op TV nu!"

Tijdens het Kamerdebat werd premier Mark Rutte gevraagd om duidelijkheid rondom het mondkapjesadvies. Hij spreekt recht in de camera en geeft het dringende advies om in alle publieke ruimtes mondkapjes te dragen. Hij bedoelt hiermee op straat, in winkels, in de horeca en alle publieke ruimtes. Wanneer je een zitplaats toegewezen hebt gekregen, mag je het mondkapje afdoen. Dit advies geldt per direct.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

<em>Mark Rutte</em> spreekt volk toe over <em>mondkapjesplicht</em>: &quot;Ik ben live op TV nu!&quot; Tijdens het Kamerdebat werd premier Mark Rutte gevraagd om duidelijkheid rondom het mondkapjesadvies. Hij spreekt recht in de camera en geeft het dringende advies om in alle publieke ruimtes mondkapjes te dragen. Hij bedoelt hiermee op straat, in winkels, in de horeca en alle publieke ruimtes. Wanneer je een zitplaats toegewezen hebt gekregen, mag je het mondkapje afdoen. Dit advies geldt per direct. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Kijk LIVE: Debat Tweede Kamer over EU-top en coronavirus (30 september) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte spreekt volk toe over mondkapjesplicht: "Ik ben live op TV nu!"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte spreekt volk toe over mondkapjesplicht: "Ik ben live op TV nu!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen