Guido Weijers kraakt coronabeleid in De Vooravond: "Voelt aan alle kanten vreemd"

Guido Weijers kraakt coronabeleid in De Vooravond: "Voelt aan alle kanten vreemd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Guido Weijers kraakt coronabeleid in <em>De Vooravond</em>: &quot;Voelt aan alle kanten vreemd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier Guido Weijers zat in De Vooravond om de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet te bespreken. Hij was er niet bepaald blij mee, want volgens hem voelt het heel vreemd dat de cultuursector - die alle zaakjes prima op orde heeft - weer ongenadig hard wordt geraakt. Zo zijn er meer sectoren die flink gedupeerd zijn door de nieuwe maatregelen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater Bekijk deze video » Guido Weijers waagt zich aan 'corona' Oudejaarsconference bij RTL (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Guido Weijers kraakt coronabeleid in De Vooravond: "Voelt aan alle kanten vreemd"

Cabaretier Guido Weijers zat in De Vooravond om de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet te bespreken. Hij was er niet bepaald blij mee, want volgens hem voelt het heel vreemd dat de cultuursector - die alle zaakjes prima op orde heeft - weer ongenadig hard wordt geraakt. Zo zijn er meer sectoren die flink gedupeerd zijn door de nieuwe maatregelen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guido Weijers kraakt coronabeleid in De Vooravond: "Voelt aan alle kanten vreemd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen