Zien: Eefje de Visser live in De Vooravond verrast met de Schaal van Rigter

Zien: Eefje de Visser live in De Vooravond verrast met de Schaal van Rigter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Eefje de Visser live in <em>De Vooravond</em> verrast met de Schaal van Rigter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Het lijkt bijna een ritueel te worden in talkshows: onwetende gasten verrassen met een bijzondere prijs. Ook De Vooravond doet mee aan deze trend door zangeres Eefje de Visser live te verrassen met de Schaal van Rigter. 3FM-dj's Eva Koreman en Frank van der Lende reikten deze prijs aan haar uit voor het liedje 'Oh'. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Eefje de Visser zingt haar nummer Stilstand Bekijk deze video » Zien: magisch optreden van Eefje de Visser op een leeg Lowlands 2020 Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Eefje de Visser live in De Vooravond verrast met de Schaal van Rigter

Het lijkt bijna een ritueel te worden in talkshows: onwetende gasten verrassen met een bijzondere prijs. Ook De Vooravond doet mee aan deze trend door zangeres Eefje de Visser live te verrassen met de Schaal van Rigter. 3FM-dj's Eva Koreman en Frank van der Lende reikten deze prijs aan haar uit voor het liedje 'Oh'.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eefje de Visser live in De Vooravond verrast met de Schaal van Rigter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen