Zien: De Vooravond maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump

Zien: De Vooravond maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>De Vooravond</em> maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Mash-ups van fragmenten en gebeurtenissen worden tegenwoordig steeds populairder, en zelden was er een situatie die zich zó goed leende voor een mash-up als het chaotische debat tussen Joe Biden en Donald Trump. De Vooravond haakte hier gretig op in en maakte er een hilarische video van. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video) Bekijk deze video »
Humor :
Zien: De Vooravond maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump

Mash-ups van fragmenten en gebeurtenissen worden tegenwoordig steeds populairder, en zelden was er een situatie die zich zó goed leende voor een mash-up als het chaotische debat tussen Joe Biden en Donald Trump. De Vooravond haakte hier gretig op in en maakte er een hilarische video van.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: De Vooravond maakt hilarische mash-up van debat Joe Biden - Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen