Koningin Máxima geeft digitale steun: "Ze denkt met je mee" (video)

Koningin Máxima geeft digitale steun: "Ze denkt met je mee" (video)

Woensdagmiddag (30 september) stond er een bezoek gepland van Koningin Maxima aan de gemeente Alphen aan de Rijn. Dit kon helaas niet helemaal doorgaan zoals het gepland was vanwege de veiligheid rondom corona, maar de koning was tóch digitaal aanwezig. Ze sprak haar steun uit aan het personeel van de gemeente, maar ook aan mensen die hulp kregen met hun schulden.

Bekijk de video van Blauw Bloed hieronder.

<em>Koningin Máxima</em> geeft digitale steun: &quot;Ze denkt met je mee&quot; (video) Woensdagmiddag (30 september) stond er een bezoek gepland van Koningin Maxima aan de gemeente Alphen aan de Rijn. Dit kon helaas niet helemaal doorgaan zoals het gepland was vanwege de veiligheid rondom corona, maar de koning was tóch digitaal aanwezig. Ze sprak haar steun uit aan het personeel van de gemeente, maar ook aan mensen die hulp kregen met hun schulden. Bekijk de video van Blauw Bloed hieronder. Bekijk ook Nederland bewondert Máxima, Barack Obama en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Koningin Máxima geeft digitale steun: "Ze denkt met je mee" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima geeft digitale steun: "Ze denkt met je mee" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen