De Vooravond gemist? Eefje de Visser treedt op met haar nummer 'De Parade'

De Vooravond gemist? Eefje de Visser treedt op met haar nummer 'De Parade'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Eefje de Visser treedt op met haar nummer 'De Parade' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Vlak nadat ze live in de uitzending de Schaal van Rigter ontving moest zangeres Eefje de Visser zich herpakken om op te treden. Ze zong samen met haar band het nummer 'De Parade' in de uitzending van De Vooravond. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Eefje de Visser zingt haar nummer Stilstand Bekijk deze video » Zien: magisch optreden van Eefje de Visser op een leeg Lowlands 2020 Bekijk deze video »
Muziek :
De Vooravond gemist? Eefje de Visser treedt op met haar nummer 'De Parade'

Vlak nadat ze live in de uitzending de Schaal van Rigter ontving moest zangeres Eefje de Visser zich herpakken om op te treden. Ze zong samen met haar band het nummer 'De Parade' in de uitzending van De Vooravond.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Eefje de Visser treedt op met haar nummer 'De Parade' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen