Zien: Wesley Sneijder maakt carrièreswitch en start als wijnsommelier

Zien: Wesley Sneijder maakt carrièreswitch en start als wijnsommelier

Wesley Sneijder is natuurlijk bekend geworden als profvoetballer voor onder andere Ajax en het Nederlands Elftal. Daarnaast speelde hij voor diverse internationale clubs als Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa. In zijn 37e levensjaar maakt hij een carrièreswitch naar een hele andere tak van sport.

Ontdekt in Italië
Toen hij in Italië voetbalde is hij zich gaan verdiepen in diverse soorten wijn. Er zijn nu drie soorten rode wijn, een witte en een rosé binnen zijn eigen wijnhandel te vinden wat zal verkopen onder het label WS10. Hij vertelt nu veel meer tijd te hebben voor zijn projecten als ondernemer, dus gebruikt die tijd ook goed.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Wesley Sneijder</em> maakt carrièreswitch en start als wijnsommelier Wesley Sneijder is natuurlijk bekend geworden als profvoetballer voor onder andere Ajax en het Nederlands Elftal. Daarnaast speelde hij voor diverse internationale clubs als Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa. In zijn 37e levensjaar maakt hij een carrièreswitch naar een hele andere tak van sport. Ontdekt in ItaliëToen hij in Italië voetbalde is hij zich gaan verdiepen in diverse soorten wijn. Er zijn nu drie soorten rode wijn, een witte en een rosé binnen zijn eigen wijnhandel te vinden wat zal verkopen onder het label WS10. Hij vertelt nu veel meer tijd te hebben voor zijn projecten als ondernemer, dus gebruikt die tijd ook goed. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Vier baco's voor Wesley Sneijder en hij danst 'Mas Mas Mas' met Rolf Sanchez (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Wesley Sneijder maakt carrièreswitch en start als wijnsommelier

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wesley Sneijder maakt carrièreswitch en start als wijnsommelier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen