Ex-deelnemer WIDM Tina de Bruin: "Huilen staat me nader dan het lachen" (video)

Ex-deelnemer WIDM Tina de Bruin: "Huilen staat me nader dan het lachen" (video)

In het nieuwste seizoen van 'Wie is de Mol' mogen oud-deelnemers nog eens terugkomen om het een tweede keer te proberen. In deze jubileumeditie willen oud-deelnemers alles op alles zetten om niet als eerste naar huis te gaan, maar toch moeten een paar het veld ruimen. Het is extra pijnlijk om voor de tweede keer het programma in een vroeg stadium te verlaten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Ex-deelnemer WIDM <em>Tina de Bruin</em>: &quot;Huilen staat me nader dan het lachen&quot; (video) In het nieuwste seizoen van 'Wie is de Mol' mogen oud-deelnemers nog eens terugkomen om het een tweede keer te proberen. In deze jubileumeditie willen oud-deelnemers alles op alles zetten om niet als eerste naar huis te gaan, maar toch moeten een paar het veld ruimen. Het is extra pijnlijk om voor de tweede keer het programma in een vroeg stadium te verlaten. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen Bekijk deze video »
TV :
Ex-deelnemer WIDM Tina de Bruin: "Huilen staat me nader dan het lachen" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ex-deelnemer WIDM Tina de Bruin: "Huilen staat me nader dan het lachen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen