Paleis voor een Prikkie in Yerseke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie in Yerseke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie in Yerseke gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpen interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie om meer rust en een thuis-gevoel te creëren in een Zeeuwse woonkamer. GevluchtIn het dorpje Yerseke in Zeeland woont Heidy met haar zoon Jason en dochter Dylana. Het gezin is vijf jaar geleden naar deze plek gevlucht, omdat het in Leiden niet meer veilig voor ze was. Nare periodeDe oude meubels in de woonkamer blijven ze herinneren aan deze nare periode, maar mede door Heidy's fysieke aandoeningen is het financieel niet mogelijk om het interieur te veranderen. Lukt het Brian & Peer om weer meer rust en een thuis-gevoel te creëren in de woonkamer? Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels" Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie: Brian en Peer kibbelen over budget: ‘Hij is aan het graaien’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week helpen interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie om meer rust en een thuis-gevoel te creëren in een Zeeuwse woonkamer.

Gevlucht
In het dorpje Yerseke in Zeeland woont Heidy met haar zoon Jason en dochter Dylana. Het gezin is vijf jaar geleden naar deze plek gevlucht, omdat het in Leiden niet meer veilig voor ze was.

Nare periode
De oude meubels in de woonkamer blijven ze herinneren aan deze nare periode, maar mede door Heidy's fysieke aandoeningen is het financieel niet mogelijk om het interieur te veranderen. Lukt het Brian & Peer om weer meer rust en een thuis-gevoel te creëren in de woonkamer?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Paleis voor een prikkie

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV