Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video)

Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video)

De heren van UEFA Champions League bespreken een optreden van Dick Advocaat in een uitzending van 2019. Daarnaast vragen ze zich af of hij nog wel plezier heeft in het coachen van Feyenoord. "Hij kan zomaar ineens bedenken dat hij er klaar mee is. Als Dick wil stoppen, moet Cor Pot hem tegenhouden. Die zegt dan tegen hem: "Slaap er nog een nachtje over"," aldus de heren.

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

Champions League: &quot;<em>Dick Advocaat</em> kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt&quot; (video) De heren van UEFA Champions League bespreken een optreden van Dick Advocaat in een uitzending van 2019. Daarnaast vragen ze zich af of hij nog wel plezier heeft in het coachen van Feyenoord. "Hij kan zomaar ineens bedenken dat hij er klaar mee is. Als Dick wil stoppen, moet Cor Pot hem tegenhouden. Die zegt dan tegen hem: "Slaap er nog een nachtje over"," aldus de heren. Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen