Kinderen en hun gameverslaving: "Je kind leert heel veel van gamen"

Kinderen en hun gameverslaving: "Je kind leert heel veel van gamen"

Donderdag verschijnt het boek 'Mijn gamende kind' van Koen Schobbers (Nederlands eerste professionele gamer met officiële topsportstatus) en Deirdre Enthoven (journalist en moeder van gamende pubers). Schobbers was de eerste Nederlandse professionele gamer, Enthoven is journalist en moeder. Uit onderzoek is gebleken dat een kind juist veel leert van gamen. Het probleemoplossend vermogen wordt getest, maar ook cognitieve vaardigheden als ruimtelijk inzicht, strategisch denken en sociale vaardigheden worden verbetert.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Kinderen en hun <em>gameverslaving</em>: &quot;Je kind leert heel veel van gamen&quot; Donderdag verschijnt het boek 'Mijn gamende kind' van Koen Schobbers (Nederlands eerste professionele gamer met officiële topsportstatus) en Deirdre Enthoven (journalist en moeder van gamende pubers). Schobbers was de eerste Nederlandse professionele gamer, Enthoven is journalist en moeder. Uit onderzoek is gebleken dat een kind juist veel leert van gamen. Het probleemoplossend vermogen wordt getest, maar ook cognitieve vaardigheden als ruimtelijk inzicht, strategisch denken en sociale vaardigheden worden verbetert. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Vooruitblik op nieuwe Playstation 5: hoe duur wordt deze spelcomputer? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Kinderen en hun gameverslaving: "Je kind leert heel veel van gamen"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kinderen en hun gameverslaving: "Je kind leert heel veel van gamen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen