Zien: Trumpcampagne schrok Afro-Amerikanen expres af om te gaan stemmen in 2016

Zien: Trumpcampagne schrok Afro-Amerikanen expres af om te gaan stemmen in 2016

In 2016 zou het team van de Trump campange 3,5 miljoen zwarte mensen afgeschrokken hebben om te gaan stemmen. Dit blijkt uit een nieuw rapport. Er werd een lijst bijgehouden van deze Amerikaanse inwoners die hoogstwaarschijnlijk niet op Trump zouden stemmen, waarbij gegevens als inkomen en adres bekend waren. Zij kregen gerichte advertenties te zien waarbij Trump's tegenstander Hillary Clinton niet goed uit de verf kwam. Hierdoor hoopte het team dat deze inwoners helemaal niet zouden stemmen.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: <em>Trumpcampagne</em> schrok Afro-Amerikanen expres af om te gaan stemmen in 2016 In 2016 zou het team van de Trump campange 3,5 miljoen zwarte mensen afgeschrokken hebben om te gaan stemmen. Dit blijkt uit een nieuw rapport. Er werd een lijst bijgehouden van deze Amerikaanse inwoners die hoogstwaarschijnlijk niet op Trump zouden stemmen, waarbij gegevens als inkomen en adres bekend waren. Zij kregen gerichte advertenties te zien waarbij Trump's tegenstander Hillary Clinton niet goed uit de verf kwam. Hierdoor hoopte het team dat deze inwoners helemaal niet zouden stemmen. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Joe Biden tegen Donald Trump: ‘Je bent de slechtste president van Amerika ooit’ Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Trumpcampagne schrok Afro-Amerikanen expres af om te gaan stemmen in 2016

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Trumpcampagne schrok Afro-Amerikanen expres af om te gaan stemmen in 2016 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen