Supermarktmanager: "Hak gewoon knoop door met mondkapjesplicht!" (video)

Supermarktmanager: "Hak gewoon knoop door met mondkapjesplicht!" (video)

Voor supermarkten en andere winkels is het ontzettend lastig een mondkapjesbeleid te voeren. Aangezien er geen strenge regels zijn rondom het dragen van mondkapjes, kunnen winkeliers hun klanten niet verplichten deze te dragen. Eigenlijk moet er een strict beleid komen en moet er een knoop doorgehakt worden. Alleen dan kunnen winkeliers dit handhaven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Supermarktmanager: &quot;Hak gewoon knoop door met <em>mondkapjesplicht</em>!&quot; (video) Voor supermarkten en andere winkels is het ontzettend lastig een mondkapjesbeleid te voeren. Aangezien er geen strenge regels zijn rondom het dragen van mondkapjes, kunnen winkeliers hun klanten niet verplichten deze te dragen. Eigenlijk moet er een strict beleid komen en moet er een knoop doorgehakt worden. Alleen dan kunnen winkeliers dit handhaven. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? "Mondkapjes gaan niet leiden tot meer besef" Bekijk deze video »
TV :
Supermarktmanager: "Hak gewoon knoop door met mondkapjesplicht!" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Supermarktmanager: "Hak gewoon knoop door met mondkapjesplicht!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen