Op1 gemist? Sanne Wallis de Vries woest over coronamaatregelen voor theaters

Op1 gemist? Sanne Wallis de Vries woest over coronamaatregelen voor theaters

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken.

Cabaretière Sanne Wallis de Vries is woest over de coronamaatregelen. Volgens haar krijgen theaters op hun donder, vanwege de mensen die zich niet aan de regels houden. Ze vindt het toegangsgetal van 30 bezoekers belachelijk, zeker omdat theaters en de bezoekers corona ontzettend serieus nemen.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Sanne Wallis de Vries woest over coronamaatregelen voor theaters Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken. Cabaretière Sanne Wallis de Vries is woest over de coronamaatregelen. Volgens haar krijgen theaters op hun donder, vanwege de mensen die zich niet aan de regels houden. Ze vindt het toegangsgetal van 30 bezoekers belachelijk, zeker omdat theaters en de bezoekers corona ontzettend serieus nemen. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Sanne Wallis de Vries over puberende dochters: ''Ik versta ze vaak niet'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Sanne Wallis de Vries woest over coronamaatregelen voor theaters

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sanne Wallis de Vries woest over coronamaatregelen voor theaters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen