Op1 gemist? Joop van den Ende wil einde maken aan subtiele maatregelen

Op1 gemist? Joop van den Ende wil einde maken aan subtiele maatregelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken.

Joop van den Ende kijkt naar het grotere geheel en denkt dat we nog ruim een jaar bezig zijn met corona. Precies om die reden moeten er krachtige, landelijke maatregelen komen. Zo blijven we niet steeds subtiel dooremmeren en nemen we voor eens en altijd afscheid van corona.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Joop van den Ende wil einde maken aan subtiele maatregelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken. Joop van den Ende kijkt naar het grotere geheel en denkt dat we nog ruim een jaar bezig zijn met corona. Precies om die reden moeten er krachtige, landelijke maatregelen komen. Zo blijven we niet steeds subtiel dooremmeren en nemen we voor eens en altijd afscheid van corona. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema over de situatie in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Joop van den Ende wil einde maken aan subtiele maatregelen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joop van den Ende wil einde maken aan subtiele maatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen