Protest voor Breonna Taylor zorgt voor honderden slapende mensen (video)

Protest voor Breonna Taylor zorgt voor honderden slapende mensen (video)

Ontzettend veel boze, verontwaardigde en verdrietige mensen zijn de straat op gegaan in Houston om gerechtigheid te krijgen voor de dood van Breonna Taylor. Zij werd in haar eigen appartement doodgeschoten door drie politieagenten die uiteindelijk vrijuit zijn gegaan. Tijdens de demonstratie liggen alle demonstranten op straat met dekens en kussens.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Protest voor <em>Breonna Taylor</em> zorgt voor honderden slapende mensen (video) Ontzettend veel boze, verontwaardigde en verdrietige mensen zijn de straat op gegaan in Houston om gerechtigheid te krijgen voor de dood van Breonna Taylor. Zij werd in haar eigen appartement doodgeschoten door drie politieagenten die uiteindelijk vrijuit zijn gegaan. Tijdens de demonstratie liggen alle demonstranten op straat met dekens en kussens. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Amerikaanse agent betrokken bij dood Breonna Taylor is veroordeeld (video) Bekijk deze video »
Viral :
Protest voor Breonna Taylor zorgt voor honderden slapende mensen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Protest voor Breonna Taylor zorgt voor honderden slapende mensen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier