Muppets Now vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer

Muppets Now vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer

Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Disney Plus in oktober 2020.

Binnenkort kun je ook in Nederland kijken naar de nieuwe serie Muppets Now. Muppets Now is sinds 31 juli al streamen in andere landen, zoals de VS, en vanaf 6 november is Nederland aan de beurt. In de serie is te zien hoe Scooter zijn uiterste best doet om de uitzendingen goed af te leveren, maar hierbij gaat van alles mis. Bekende Muppets als Kermit de Kikker, Miss Piggy en de Zweedse kok zijn te zien in Muppets Now.

Muppets Now is vanaf 6 november te zien bij Disney Plus. Hieronder kun je de trailer van Muppets Now bekijken.

<em>Muppets Now</em> vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Disney Plus in oktober 2020. Binnenkort kun je ook in Nederland kijken naar de nieuwe serie Muppets Now. Muppets Now is sinds 31 juli al streamen in andere landen, zoals de VS, en vanaf 6 november is Nederland aan de beurt. In de serie is te zien hoe Scooter zijn uiterste best doet om de uitzendingen goed af te leveren, maar hierbij gaat van alles mis. Bekende Muppets als Kermit de Kikker, Miss Piggy en de Zweedse kok zijn te zien in Muppets Now. Muppets Now is vanaf 6 november te zien bij Disney Plus. Hieronder kun je de trailer van Muppets Now bekijken. Bekijk de trailer van de nieuwe Marvel-serie WandaVision (in 2020 op Disney+) Bekijk deze video » Documentaireserie Marvel 616 vanaf 20 november bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Muppets Now vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muppets Now vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen