Arts Jean-Luc Murk in Jinek: ‘Probleem coronavirus niet in Kabinet, maar in bevolking’

Arts Jean-Luc Murk in Jinek: ‘Probleem coronavirus niet in Kabinet, maar in bevolking’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er wordt al maanden stevig gediscussieerd over de coronamaatregelen vanuit het Kabinet. Toch zit het probleem rond de verspreiding van het coronavirus niet in de politiek, zo vertelt Arts-microbioloog Jean-Luc Murk bij Jinek.

‘Gaat om verantwoordelijkheid van iedere burger’
“Het echte probleem zit niet in het kabinet. Dat zit in de bevolking, dat zit bij ons allemaal, daar zit het echte probleem”, aldus Murk. “Ik vind toch dat we daar een beetje omheen draaien. Want de verantwoordelijkheid van iedere burger, daar begint het en daar eindigt het.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Arts Jean-Luc Murk in <em>Jinek</em>: ‘Probleem coronavirus niet in Kabinet, maar in bevolking’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Er wordt al maanden stevig gediscussieerd over de coronamaatregelen vanuit het Kabinet. Toch zit het probleem rond de verspreiding van het coronavirus niet in de politiek, zo vertelt Arts-microbioloog Jean-Luc Murk bij Jinek. Bekijk ook Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland Bekijk deze video » ‘Gaat om verantwoordelijkheid van iedere burger’“Het echte probleem zit niet in het kabinet. Dat zit in de bevolking, dat zit bij ons allemaal, daar zit het echte probleem”, aldus Murk. “Ik vind toch dat we daar een beetje omheen draaien. Want de verantwoordelijkheid van iedere burger, daar begint het en daar eindigt het.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arts Jean-Luc Murk in Jinek: ‘Probleem coronavirus niet in Kabinet, maar in bevolking’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arts Jean-Luc Murk in Jinek: ‘Probleem coronavirus niet in Kabinet, maar in bevolking’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen