Jinek gemist? Michiel Vos vindt tv-debat Donald Trump en Joe Biden een ‘shit-show’

Jinek gemist? Michiel Vos vindt tv-debat Donald Trump en Joe Biden een ‘shit-show’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Journalist Michiel Vos is niet echt te spreken over het eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden, die strijden om het presidentschap van de Verenigde Staten. “Ik vind het een slecht debat. Ik vind het wel vermakelijk, ik heb met vermaak gekeken. Maar ik kijk ook met verdriet. Want ik vind het ook een shit-show.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Michiel Vos vindt tv-debat Donald Trump en Joe Biden een ‘shit-show’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Journalist Michiel Vos is niet echt te spreken over het eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden, die strijden om het presidentschap van de Verenigde Staten. “Ik vind het een slecht debat. Ik vind het wel vermakelijk, ik heb met vermaak gekeken. Maar ik kijk ook met verdriet. Want ik vind het ook een shit-show.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Michiel Vos vindt tv-debat Donald Trump en Joe Biden een ‘shit-show’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Michiel Vos vindt tv-debat Donald Trump en Joe Biden een ‘shit-show’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen