Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST

Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Caroline de Bruijn speelt al 28 jaar de rol van Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden. En al jaren werkt ze samen met haar echtgenoot Erik de Vogel. “Het is eindeloos leuk als je elkaar alle hoeken van de kamer kan laten zien in een scène, als je elkaar heel goed kent”, vertelt de actrice bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in <em>GTST</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: castleden GTST over nieuwe seizoen Bekijk deze video » Caroline de Bruijn speelt al 28 jaar de rol van Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden. En al jaren werkt ze samen met haar echtgenoot Erik de Vogel. “Het is eindeloos leuk als je elkaar alle hoeken van de kamer kan laten zien in een scène, als je elkaar heel goed kent”, vertelt de actrice bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen