Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’

Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’

Coffeeshopondernemer Johan van Laarhoven werd in 2014 in Thailand veroordeeld tot 103 jaar gevangenisstraf voor het witwassen van drugsgeld. De documentaireserie Cannabis vertelt dit heftige verhaal, zo beschrijft advocaat Gerard Spong hoe Van Laarhoven en zijn vrouw werden ‘aangevoerd als veevoer’ bij de rechtszaal. “Geketend aan elkaar, man en vrouw.”

Bekijk het fragment van de serie Cannabis hieronder.

De documentaireserie Cannabis is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Cannabis terugkijken bij Gids.tv.

Docuserie <em>Cannabis</em> over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’ Coffeeshopondernemer Johan van Laarhoven werd in 2014 in Thailand veroordeeld tot 103 jaar gevangenisstraf voor het witwassen van drugsgeld. De documentaireserie Cannabis vertelt dit heftige verhaal, zo beschrijft advocaat Gerard Spong hoe Van Laarhoven en zijn vrouw werden ‘aangevoerd als veevoer’ bij de rechtszaal. “Geketend aan elkaar, man en vrouw.” Bekijk het fragment van de serie Cannabis hieronder. De documentaireserie Cannabis is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Cannabis terugkijken bij Gids.tv. Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak? Bekijk deze video » Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video) Bekijk deze video »
TV :
Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen