Chantal Komt Werken: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen

Chantal Komt Werken: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen

Chantal Janzen gaat ontdekken hoe het leven als vrachtwagenchauffeur is in haar programma Chantal Komt Werken. Ze stapt de vrachtwagen in, maar krijgt van de chauffeuse eerst een paar roze sloffen om aan te trekken.

Bekijk het fragment van Chantal Komt Werken in de video hieronder.

Chantal Komt Werken is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantal Komt Werken</em>: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen Bekijk ook Chantal Janzen in Chantal Komt Werken op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’ Bekijk deze video » Chantal Janzen gaat ontdekken hoe het leven als vrachtwagenchauffeur is in haar programma Chantal Komt Werken. Ze stapt de vrachtwagen in, maar krijgt van de chauffeuse eerst een paar roze sloffen om aan te trekken. Bekijk het fragment van Chantal Komt Werken in de video hieronder. Chantal Komt Werken is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv. Chantal Janzen leeft mee met man bij bevalling: ‘Alsof je favoriete kroeg afbrandt’ (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen plukt de ballen van een kat kaal in Chantal komt werken Bekijk deze video »
TV :
Chantal Komt Werken: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Komt Werken: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen